5-Daagse Bewustzijnsverrijkende Retraite Griekenland

Stap uit de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in een levensveranderende ervaring tijdens onze exclusieve 5-Daagse Bewustzijnsverrijkende Retraite in het adembenemende Griekenland. Deze all-inclusive retraite belooft niet alleen een diepgaande innerlijke transformatie, maar biedt ook een volledig verzorgde ervaring, inclusief accommodatie, plantceremonies, maaltijden en activiteiten (exclusief vlucht).

Wat je kunt verwachten:

Vergroot je bewustzijn en maak dieper contact met je innerlijke zelf.
Een gevarieerd programma van workshops, meditaties en activiteiten gericht op persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.
Praktische instructies voor het bereiden van kruidenextracten en andere holistische benaderingen.
Een psychedelische transformatiereis onder deskundige begeleiding in een veilige omgeving.
Geniet niet alleen van intrigerende workshops, maar ook van een comfortabel verblijf in een prachtige locatie in Griekenland. Laat je inspireren door de rustige natuur en geniet van heerlijke maaltijden bereid door ons culinaire team.

Let op: de reisprijs is exclusief de vlucht naar Griekenland.

Ervaar de ultieme retraite-ervaring in een Lotus Belle-tent, voorzien van stroom, comfortabele bedden en een sfeervolle ambiance. Onze accommodatie biedt het beste van glamping, zodat je volledig één wordt met de natuur en de basisprincipes.

Neem deel aan deze 5-Daagse Bewustzijnsverrijkende Retraite in Griekenland, omringd door gelijkgestemden en geïnspireerd door de schoonheid van het Griekse landschap. Ontdek, groei en transformeer voor een blijvende impact op je persoonlijke ontwikkeling.

Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je een onvergetelijke retraite-ervaring te bezorgen. Reserveer snel, want de beschikbaarheid is beperkt tot 8 personen. Neem gerust contact met me op via e-mail voor meer informatie. #BewustzijnsverrijkendeRetraite #GriekenlandRetraite #TransformeerMetOns

Datum

8 - 12 mei 2024
Afgelopen

Kosten

€1.111,00

Locatie

Griekenland
Kavourotripes
Categorie