Kruiden extracten bereiden

Kruidenextracten bereiden is een fascinerende reis naar de wereld van natuurlijke geneeskunde. Deelnemers aan deze workshop leren hoe ze waardevolle vloeibare extracten kunnen maken uit een verscheidenheid aan geneeskrachtige kruiden, waardoor ze de volle kracht van de natuur kunnen benutten voor hun gezondheid en welzijn.

Workshop details:

  • Maandag 08 April van 13.00 tot 15.00
  • Locatie: Drroomland Hillegersberg Rotterdam

 

Wat je kunt verwachten

Tijdens de workshop worden deelnemers begeleid bij het selecteren, voorbereiden en mengen van kruiden om hun eigen extracten te creëren. Ze leren over de unieke eigenschappen van verschillende kruiden en hoe ze deze kunnen combineren om specifieke gezondheidsdoelen te bereiken, zoals stressvermindering, spijsverteringsondersteuning of het versterken van het immuunsysteem.

Deelnemers krijgen inzicht in de verschillende extractiemethoden, zoals tincturen, oliën en hydrosolen, en leren hoe ze deze technieken kunnen toepassen om krachtige en veelzijdige producten te maken.

Deze workshop biedt niet alleen praktische vaardigheden, maar ook een dieper begrip van de helende krachten van de natuur. Het stelt deelnemers in staat om op een natuurlijke en holistische manier voor zichzelf en hun gezinnen te zorgen, en biedt een boeiende ervaring waarin ze hun verbinding met de natuur versterken.

Of je nu een beginnende kruidenkundige bent of al enige ervaring hebt, een workshop kruidenextracten bereiden is een inspirerende en educatieve reis naar de wonderen van de plantaardige wereld en de vele mogelijkheden die deze biedt voor welzijn en gezondheid.

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
EHBO met kruiden
Available Tickets: 15

Het leren van EHBO met kruiden kan een waardevolle aanvulling zijn op de toolkit van iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke gezondheidszorg

Het "EHBO met kruiden" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

8 april 2024

Tijd

13:00 - 15:00

Kosten

€66,00

Locatie

Drroomland
Rotterdam Hillegersberg

Andere Locaties

Locatie 2

Rotterdam
Categorie
Aanmelden

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *