EHBO met kruiden

EHBO met kruiden

EHBO met kruiden biedt een boeiende en informatieve ervaring, waar deelnemers de kunst ontdekken van het gebruik van natuurlijke remedies en planten om gezondheidsproblemen aan te pakken. Tijdens deze workshop op maandag 12 februari van 10.00 tot 12.00 in Drroomland Hillegersberg Rotterdam, krijgen deelnemers praktische instructies over het bereiden van kompressen met kruiden voor wonden, brandwonden, insectenbeten en andere veelvoorkomende aandoeningen.

Wat je kunt verwachten:

Leer hoe je jouw EHBO-kit kunt uitbreiden met kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt voor hun geneeskrachtige eigenschappen.
Word ondergedompeld in de wereld van kruidengeneeskunde, waarbij je ontdekt over verschillende geneeskrachtige kruiden en hun toepassingen, evenals hoe je deze kruiden veilig kunt oogsten en bewaren.
Ontvang praktische instructies over het bereiden van kruidenkompressen voor wonden, brandwonden, insectenbeten en andere veelvoorkomende aandoeningen.
Niet alleen waardevolle kennis over het gebruik van kruiden, maar ook aanmoediging van een holistische benadering van gezondheid.
EHBO met kruiden is een waardevolle aanvulling op de toolkit van iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke gezondheidszorg. Het stelt deelnemers in staat zelfredzaam te zijn en gezondheidsproblemen op een natuurlijke manier aan te pakken. Daarnaast is het een leuke en interactieve manier om meer te weten te komen over de genezende krachten van Moeder Natuur.

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
EHBO met kruiden
Available Tickets: 15

Het leren van EHBO met kruiden kan een waardevolle aanvulling zijn op de toolkit van iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke gezondheidszorg

Het "EHBO met kruiden" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

12 februari 2024

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€66,00

Locatie

Drroomland
Rotterdam Hillegersberg

Andere Locaties

Locatie 2

Rotterdam
Categorie
Aanmelden

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *